Excavation Mission Issue


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ouroborous

ouroborous

    Squaddie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 29 April 2014 - 06:14 PM

I've captured several regions with excavation sites and built them up with the scientific vehicle and for the first few it worked fine. I've had 4 misions now and got a couple of artifacts and a couple of weapons. However I now need martian artifact ne106 to research written martian language, the problem is I'm not getting any new missions even though I've captured regions with excavations and built them up. I've now reasearched everything I can but my terraforming is stuck on 62% i even tried putting speed up to max and ignoring all missions in other regions to see if they would pop up with time, all that happened is I lost several regions.

Any help anyone can give would be appreciated, the only reason I reinstalled the game was so I could actually complete it this time as I hate having games I've not finished.

#2 silencer_pl

silencer_pl

    Captain

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,387 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland

Posted 11 May 2014 - 11:47 AM

Check Unavailable tab in research screen - it might give you a hint on something else you might need. Maybe you have that artifact but you are missing something - I think for this you need super computer addon ?
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#3 Space Voyager

Space Voyager

    I've got my eye on you!

  • Site Staff
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,412 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovenia

Posted 11 May 2014 - 06:27 PM

Silencer, I envy you your memory... I have forgotten next to everything.

#4 silencer_pl

silencer_pl

    Captain

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,387 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland

Posted 11 May 2014 - 08:58 PM

If only I could remember what I need to remember...
Posted ImagePosted ImagePosted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users