Silent Storm and Sentinels, both start with logo, then hang on a blackscreen


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 lenski7

lenski7

    Squaddie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 20 November 2016 - 08:28 PM

I'm having the issue as the title says, I'm using a Intel 965 Express, integrated garbage, yes, but more than enough to run SS afaik

also 2gb of ram, and a 1.8ghz core 2 duo.

Am running GoG Gold Edition


I've tried changing resolution in config files, and this game has never run on this system before, I need help, I will give any information necessary.

#2 silencer_pl

silencer_pl

    Captain

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,392 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland

Posted 20 November 2016 - 09:57 PM

You know, at those time a lot of games have troubles running on intel integrated cards, check if this not the case. Secondly always say are you running GOG/Steam version or the original CD version.
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#3 lenski7

lenski7

    Squaddie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 21 November 2016 - 12:57 AM

View Postsilencer_pl, on 20 November 2016 - 09:57 PM, said:

You know, at those time a lot of games have troubles running on intel integrated cards, check if this not the case. Secondly always say are you running GOG/Steam version or the original CD version.

I've been digging through forums for a month now, I can't find a peep on the use of an Intel 965 Express, or other intel integrated cards, a Steam Community thread, said changing to 256 colors would help, didn't for me, yet he had the same issue.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users