Squad not ready after switching armor.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Daliena

Daliena

    Squaddie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 18 June 2014 - 01:28 AM

As the title says.. I'm running the total rebalance mod and it's associates (sans Martian Assault as I hear that does evil things to newcomers like me). I do just fine(ish..) until I finish up my batch of seven light armored suits. And yes, I set the workshop to produce seven and don't equip them on anyone until the run is done. But once equipped.. The squad simply goes into a permanent 'not ready' state. Even bringing in completely different members (such as forming a squad of two aliens) won't fix it.

I more or less just registered here to ask this.. I only got Afterlight recently, but it is fun, this weird issue aside. I couldn't find anything on Google or a quick search of these forums as to what to do, but if anyone has any solution to offer, thanks in advance.

#2 silencer_pl

silencer_pl

    Captain

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,392 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland

Posted 18 June 2014 - 06:30 AM

Please post a picture - I've played this game once using rebalance mod and didn't have any issues. Changing armour also removes equipment I think. Check if all you'r soldiers are armed.
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#3 Daliena

Daliena

    Squaddie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 18 June 2014 - 03:08 PM

Seems the issue was in the squad having their guns and other things taken away when changing armour. Now I feel a tiny bit stupid for not checking that myself.. Thanks for the help ^^




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users