Corporate support?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Kickalienass

Kickalienass

    Squaddie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 03 September 2002 - 09:36 PM

Do any of the companies who created the X-com games still suport them? Specificly I am having problems with Apocalypse sound- I've tried some solutions on this site but I am only getting lockups every time I try to use the sound. SO I was wondering if Microprose or Mythos would offer solutions that havn't been tried before....maybe we could petition for a patch. At anyrate any help would be helpful.

#2 Cutedge

Cutedge

    the other Pete

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 posts

Posted 04 September 2002 - 06:20 AM

Corporate support? Not that I know of. I dunno if Infogrames supports the Hasbro/Microprose legacy products.

Before we can answer tech support questions, a few questions for you...

What's your computer (processor/memory/etc)?
What's you sound card?
What's your operating system?

#3 Pete

Pete

    Administrator

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,889 posts
  • Gender:Male
  • Location:Buckley, North Wales

Posted 04 September 2002 - 08:33 AM

You're not likely to find ANY corporate support any more. Microprose seems to be part of Infogrames now and Hasbro bought the rights to X-COM and then Infogrames bought out Hasbro and now Firaxis have ended up with all of the old Microprose title rights, but that doesn't mean they'll support a game they didn't create ;)

Therefore, ask away and pray :D
May your terror missions always be infested with Chrysalids.

#4 Kickalienass

Kickalienass

    Squaddie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 04 September 2002 - 05:25 PM

Well my processor is a 1.2 or 1.4 gig AMD Athlon in a Asus A7A266 mother board. It has 768 sd ram and. I'm using Creative SB Live! sound card and a Voodoo 5500. And the os is Win ME. I only have the vaguest notion of what this all means :D Is there anything else you would have to know? I REALLY liked Apoc and if you could help me get it work again I would be MOST happy.

#5 Cutedge

Cutedge

    the other Pete

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 posts

Posted 04 September 2002 - 08:12 PM

I'd be inclined to say that it's Windows ME, but that'd be lazy on my part. I have a SBLive 5.1+ as well, so I'll get my copy of Apocalypse later on today and try to get it to work, and i'll get back to you on how to do it.

...to be continued.

#6 Kickalienass

Kickalienass

    Squaddie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 04 September 2002 - 09:07 PM

The thing that irks me is that it USED to work. I just don't remember when or what my computer was like when it did. I've used ME for as long as I can remember and the only things about my computer I remember changing are the processor, motherboard, sound card, and ram. I THINK the rest were the same since it worked last. I tired to play it without sound...man it just isn't the same. At any rate if it IS the os I cold probably partition the hard drive. Thanks for the attention to this matter.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users